Sorgente voor uw patiënt

Bij ons is uw patiënt in deskundige handen

Sorgente heeft medewerkers in dienst met passie voor voeding en zorg. De diëtisten en verpleegkundigen maar ook alle andere medewerkers van Sorgente krijgen een intensieve interne opleiding; Sorgente Academy garandeert deskundigheid op het gebied van voedingszorg thuis. Dit betekent dat patiënten professioneel en persoonlijk worden geholpen door onze medewerkers. Maar ook u kunt bellen voor inhoudelijke vragen over  medische voeding of over problemen bij voedingszorg thuis. Onze diëtisten staan u graag te woord.

Wat kan uw patiënt verwachten

  • Samen met de patiënt bepalen we op basis van uw voorschrift / dieetadvies de wensen van de patiënt, leggen we uit wat de patiënt kan verwachten en hoe we te bereiken zijn.
  • Patiënten kunnen telefonisch, via de website en via e-mail een bestelling plaatsen.
  • We zorgen ervoor dat bestellingen die vóór 15.00 uur besteld en betaald zijn dezelfde dag verstuurd worden en de volgende dag (dinsdag t/m zaterdag) worden geleverd.
  • We leveren de bestellingen op maat. Uw voorschrift / dieetadvies is leidend en de grootte van de bestelling gaat in overleg met de patiënt. Sorgente levert alle grote merken sondevoeding (inclusief bijbehorende hulpmiddelen) en drinkvoeding.
  • We kunnen, indien gewenst, ook afleveren op andere adressen dan het huisadres, zoals het werkadres of een adres van een familielid. Onlinebestellingen kunnen ook opgehaald worden in een afhaalpunt in de buurt van de patiënt.

Bestellingen worden binnen één werkdag geleverd

Dienstverlening op maat

  • We bieden de mogelijkheid aan alle klanten om het voorschrift/ dieetadvies en bestelhistorie in te zien via het persoonlijke ‘Mijn Sorgente’ account op www.sorgente.be (e-mailadres is noodzakelijk).
  • We bieden de mogelijkheid aan alle klanten om door middel van Track & Trace de eigen bestellingen te volgen (e-mailadres is noodzakelijk).
  • Alle klanten ontvangen met de eerste zending schriftelijke informatie over de dienstverlening. Deze informatie is afgestemd op het gebruik van drinkvoeding of sondevoeding.