Klanten Zorgprofessionals

Wat doen wij voor u als zorgprofessional?

Medische voeding draagt bij aan behandeldoel

Sorgente beschouwt het als haar missie om patiënten te helpen die door een medische noodzaak zijn aangewezen op medische voeding thuis. Wij geloven dat een juist gebruik van medische voeding bijdraagt aan het herstel bij ziekte, het voorkomen van complicaties en de kwaliteit van leven. Sorgente streeft naar het optimaliseren en waar mogelijk verbeteren van de voedingszorg in de thuissituatie. Dit kan alleen als we goed samenwerken en luisteren naar u als professional.

Ontzorgen met een goede dienstverlening en deskundigheid

Wij bieden de zorgprofessional ondersteuning in het snel en gemakkelijk organiseren van de werkzaamheden. Ook delen onze deskundige medewerkers graag hun kennis van medische voeding.

De voordelen voor u als zorgprofessional nog even op een rij:

  • Met ons Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (DAS) kan u gemakkelijk en snel voeding aanvragen. Ook de privacy van uw patiënt is binnen het DAS gewaarborgd volgens de nieuwe regels van de privacy wetgeving.
  • U als professional heeft en houdt de regie, Sorgente levert wat u voorschrijft en ondersteunt u bij uw behandeling met als doel het bevorderen van de therapietrouw.
  • Wij ondersteunen de arts of diëtist bij inhoudelijke vragen maar ook met praktische ervaringsadviezen over het gebruik van medische voeding.
  • Onze Voedingskompas geeft gedetailleerd en gemakkelijk vindbaar informatie over de producten. Ook bieden wij interne opleidingen en scholing op maat aan. Onze informatiematerialen kan u gratis via de webwinkel bestellen.
  • Wij zoeken actief samenwerking met ziekenhuizen en instellingen om de ontwikkeling op het gebied van medische voeding te verbeteren.
  • Sorgente informeert u middels elektronische nieuwsbrieven, congressen en mailingen over alle relevante feiten met betrekking tot het gebruik van medische voedingen thuis.