Sorgente België gaat van start!

20 jaar geleden is Sorgente in Nederland gestart als specialist in het leveren van medische voeding thuis. Sinds september 2017 heeft Sorgente een Belgische vestiging in Leuven geopend. Met dezelfde ambitie zullen de Belgische collega’s er zijn voor u en uw patiënten.

 

Medische voeding draagt bij aan behandeldoel

Sorgente beschouwt het als haar missie om mensen te helpen die door een medische noodzaak zijn aangewezen op medische voeding thuis. Wij geloven dat een juist gebruik van medische voeding bijdraagt aan het herstel bij ziekte, het voorkomen van complicaties en de kwaliteit van leven.

In goede samenwerking met de diëtist of huisarts biedt Sorgente ondersteuning bij het gebruik van medische voeding. We ontzorgen onze patiënten en hun naasten optimaal door snelle levering (binnen 24 uur) en een goede begeleiding op maat.

Wij ontzorgen ook onze zorgverleners met een goede dienstverlening

Met ons Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (DAS) kunt u gemakkelijk en snel voeding aanvragen.  Wij ondersteunen u als  (huis)arts of diëtist bij inhoudelijke vragen en met praktische ervaringsadviezen over het gebruik van medische voeding. Ons VoedingsKompas geeft gedetailleerd en gemakkelijk vindbaar informatie over de producten.

Maak kennis met ons team!

Ons kantoor bevindt zich in Leuven (Heverlee) waar salesmanager en diëtiste Benedicte Defever het team coördineert. Het team bestaat uit twee medewerkers klantencontact/ diëtist Nicole van Kerckhoven en Lisa De Jaeger, verpleegkundige Sylvie Jonckers en accountmanager/diëtiste Lisa Peremans. Na een intensieve opleiding staan wij klaar om u als zorgverlener en uw patiënten te ondersteunen om zo onze missie waar te maken.

 

Voor meer informatie of verdere vragen raadpleeg onze nieuwsbrief en website: www.sorgente.be (of ga direct naar www.sorgenteprofessionals.be).

 

Onze nieuwsbrief behandelt de volgende onderwerpen:

–              Onze producten voor de Belgische markt

–              Wetenschappelijke evenementen

–              Wetenschappelijke artikelen

–              Algemene praktische informatie

 

U kunt via de website, telefoon of email contact opnemen met de medewerkers van Sorgente België.