Klanten Zorgprofessionals

Over ons

Sorgente is dé specialist in medische voeding

Als specialist leveren wij medische voeding bij uw patiënt aan huis:

  • Drinkvoeding
  • Sondevoeding en toebehoren

20 jaar geleden is Sorgente in Nederland gestart als specialist in het leveren van medische voeding thuis. Sinds september 2017 heeft Sorgente een Belgische vestiging in Leuven geopend. Met dezelfde ambitie zullen de Belgische collega’s er zijn voor u en uw patiënten.

Medische voeding draagt bij aan het behandeldoel van de patiënt

Sorgente beschouwt het als haar missie om mensen te helpen die door een medische noodzaak zijn aangewezen op medische voeding thuis. Wij geloven dat een juist gebruik van medische voeding bijdraagt aan het herstel bij ziekte, het voorkomen van complicaties en de kwaliteit van leven.

Uit de praktijk blijkt dat voedingszorg thuis niet altijd eenvoudig te regelen is. Sorgente wil een goede voedingszorg thuis mogelijk maken, samen met u als zorgverlener. Dit is mogelijk omdat Sorgente zich uitsluitend en volledig richt op voedingszorg thuis. Alleen dan kan continuïteit in voedingszorg gerealiseerd worden. Het gebruik van een juiste voeding op maat is en blijft een essentiële voorwaarde voor de kwaliteit van leven.

In goede samenwerking met de diëtist of arts biedt Sorgente persoonlijke ondersteuning bij het gebruik van medische voeding. Ook leveren we de benodigde producten en materialen zo snel mogelijk aan huis. Ons uitgangspunt is om patiënten en hun naasten optimaal te ontzorgen. Op basis van de wensen en behoeften van de patiënten bieden we de juiste voedingszorg thuis. Zodat de medische voeding een maximale bijdrage levert aan het behandeldoel.

Wij ontzorgen met een goede dienstverlening en deskundigheid

Wij bieden de zorgprofessional ondersteuning in het snel en gemakkelijk organiseren van de werkzaamheden. Ook delen onze deskundige medewerkers graag hun kennis van medische voeding.

 

Sorgente beschouwt het als haar missie om mensen te helpen die door medische noodzaak zijn aangewezen op medische voeding thuis.