Klanten Zorgprofessionals

Verpleegkundigen

Sylvie Jonckers

Mijn naam is Sylvie Jonckers. Ik ben in 2006 afgestudeerd als Verpleegkundige aan de Erasmushogeschool in Brussel. Hier heb ik in 2012 tevens mijn postgraduaat oncologie behaald. Na mijn opleiding als verpleegkundige, behaalde ik in 2008 het diploma master in de verpleegkunde en vroedkunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Na deze opleiding heb ik 10 jaar als pediatrisch verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. Aangezien ik patiënten graag begeleid en educatie geef, heb ik de overstap gemaakt en ben ik sedert september 2017 tewerkgesteld als verpleegkundige bij Sorgente. Hier heb ik de mogelijkheid gehad om in 2018 een bijkomende opleiding ‘nutritie’ te volgen.

Als verpleegkundige vind ik het belangrijk dat de opstart/ toediening met sondevoeding in de thuissituatie zo optimaal mogelijk kan verlopen. Mijn voornaamste taak is dan ook een duidelijke educatie te geven aan de patiënt en zijn mantelzorger(s) bij de opstart. Indien gewenst, kan deze educatie ook gegeven worden aan de thuisverpleegkundige en/of huisarts. Indien er vragen zijn, kan u mij steeds bereiken per e-mail op sjonckers@sorgente.be

Wouter Deruyter

Mijn naam is Wouter Deruyter. In 2006 studeerde ik af als verpleegkundige in het Sint-Niklaasinstituut in Kortrijk om vervolgens in 2008 mijn bachelor in de verpleegkunde aan de Hogeschool campus Vesalius te Gent te behalen. In 2013 heb ik mijn postgraduaat acupunctuur behaald aan de Karel de Grote hogeschool te Antwerpen.

Ik heb 8 jaar gewerkt In het Sint-Vincentiusziekenhuis te Deinze, waarna ik in 2014 de overstap binnen het onderwijs maakte. In 2017 heb ik mijn professionele loopbaan een wending gegeven door te starten als zelfstandig thuisverpleegkundige in de regio groot Harelbeke in combinatie met freelance doceren.

In 2018 ben ik eveneens gestart als oproepverpleegkundige bij Sorgente. Het overbrengen van medische informatie en de technische aspecten van sondevoeding op maat van de zorgvrager en zorgverlener, sluit nauw aan bij mijn passie om zorg en educatie te combineren.

Nathalie Vanderhofstadt

Mijn naam is Nathalie Vanderhofstadt. Ik ben in 2008 afgestudeerd als verpleegkundige aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. Nadien heb ik 10 jaar gewerkt in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen op de afdeling Neuro- en Thorax- en Vaatchirurgie. In 2018 heb ik voor thuisverpleging gekozen. Als nevenactiviteit ben ik ook gestart voor Sorgente als oproepverpleegkundige. Mijn hoofdtaak is het teaching van patiënten, mantelzorgers en/of thuisverpleegkundigen bij het starten van sondevoeding.

Christian Deeren

Mijn naam is Deeren Christian. In 2003 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige te Leuven. Na eerst een zelfstandige activiteit uitgeoefend te hebben in een totaal andere sector ben ik sinds 2015 gestart als zelfstandig thuisverpleegkundige regio Tienen-Hoegaarden-Boutersem-Glabbeek. Ondertussen is deze éénmanspraktijk uitgegroeid tot een georganiseerd team van een 14-tal verpleegkundigen.

Sinds 2020 ben ik ook actief bij Sorgente. Het domein voeding en welke positieve impact deze kan hebben op de gezondheid van het lichaam heb ik altijd als belangrijk beschouwd. Ik vind het leuk om via deze weg mijn kennis in deze materie verder uit te bouwen en deze ook bij anderen over te brengen.

Niels Van Cauteren

Niels Van Cauteren – Van bij de start van zijn carrière gepassioneerd door thuisverpleging en nutritie. Altijd bereid om vragen te beantwoorden of in te springen waar nodig. Sinds 2020 werk ik als oproepverpleegkundige bij Sorgente. Daarnaast heb ik een eigen thuisverplegingspraktijk in Sint-Niklaas.

Twee belangrijke waarden uit het werkveld: betrokkenheid en professionaliteit.

Kathleen Du Pont

Mijn naam is Kathleen Du Pont. Ik ben bachelor in de verpleegkunde.
Sinds 2019 werk ik als zelfstandige thuisverpleegkundige, daarvoor heb ik reeds een 15 jaar als vaste verpleegkundige gewerkt bij een thuisverpleging praktijk.
Als nevenactiviteit ben ik sinds oktober 2019 gestart voor Sorgente als oproepverpleegkundige.