Medewerkers

Wouter Deruyter

Mijn naam is Wouter Deruyter. In 2006 studeerde ik af als verpleegkundige in het Sint-Niklaasinstituut in Kortrijk om vervolgens in 2008 mijn bachelor in de verpleegkunde aan de Hogeschool campus Vesalius te Gent te behalen. In 2013 heb ik mijn postgraduaat acupunctuur behaald aan de Karel de Grote hogeschool te Antwerpen.

Ik heb 8 jaar gewerkt In het Sint-Vincentiusziekenhuis te Deinze, waarna ik in 2014 de overstap binnen het onderwijs maakte. In 2017 heb ik mijn professionele loopbaan een wending gegeven door te starten als zelfstandig thuisverpleegkundige in de regio groot Harelbeke in combinatie met freelance doceren.

In 2017 ben ik eveneens gestart als oproepverpleegkundige bij Sorgente. Het overbrengen van medische informatie en de technische aspecten van sondevoeding op maat van de zorgvrager en zorgverlener, sluit nauw aan bij mijn passie om zorg en educatie te combineren.

Nathalie Kisters

Mijn naam is Nathalie Kisters. Na mijn opleiding Bachelor en Master in de Voedings- en Dieetkunde, heb ik een aantal jaren als Food Safety & Hygiene auditor gewerkt voor een onafhankelijke controle-organisme. Doorlichting van kwaliteitssystemen, voedselveiligheid en –hygiëne van bedrijven hebben mijn kennis verruimd betreffende microbiologie, wetgeving en Volksgezondheid. Door mijn interesse voor voeding zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Sinds kort ben ik werkzaam bij Sorgente als medewerker klantencontact. Na mijn opleiding zal ik u te woord kunnen staan voor al jullie vragen rond medische voeding.

U kunt bij mij terecht op het telefoonnummer 016 308 498 of per e-mail nkisters@sorgente.be

Nathalie Vanderhofstadt

Mijn naam is Nathalie Vanderhofstadt. Ik ben in 2008 afgestudeerd als verpleegkundige aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. Nadien heb ik 10 jaar gewerkt in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen op de afdeling Neuro- en Thorax- en Vaatchirurgie. In 2018 heb ik voor thuisverpleging gekozen. Als nevenactiviteit ben ik ook gestart voor Sorgente als oproepverpleegkundige. Mijn hoofdtaak is het teaching van patiënten, mantelzorgers en/of thuisverpleegkundigen bij het starten van sondevoeding.

Wim Laporte

Hoi, mijn naam is Wim Laporte en studeerde af in het jaar 2000 als verpleegkundige in het Sint Aloysiusinstituut te Lier. Aansluitend volgde ik de voortgezette opleiding Thuisgezondheidszorg in het academiejaar 2000/2001. Als jonge verpleegkundige was ik actief als ambulancier.

Na mijn opleiding startte ik als zelfstandig thuisverpleegkundige, wat ik nog steeds doe in de regio Herselt, Aarschot en Westerlo. In 2005 werd ik referentieverpleegkundige wondzorg en in 2006 referentieverpleegkundige diabetologie. Beide diploma’s behaalde ik aan de Katholieke hoge school van Leuven. In 2014 behaalde ik het postgraduaat diabeteseducator aan de hoge school Thomas More in Lier.

Uit interesse voor voeding, educatie geven en het technische aspect dat er aan verbonden is sloot ik me in 2017 aan als oproepverpleegkundige bij Sorgente. Als er veel zorgaanvragen zijn werk ik graag voor Sorgente. Het is leuk om deel uit te maken van een team dat zich professioneel inzet, maar ook op een menswaardige manier omgaat met zorgvragers. Het is er zorg op maat.

Naast mijn job als zelfstandig verpleegkundige zorgt dat voor de nodig afwisseling.

Vicky Storms

Hallo

Mijn naam is Vicky Storms. Samen met mijn diploma boekhouden breng ik ook reeds meerdere jaren financiële kennis mee naar Sorgente. Als financieel verantwoordelijke zal ik niet alleen het Belgische team bijstaan bij financiële kwesties. Ook de klanten en leveranciers kunnen mij altijd bereiken bij vragen rond facturen, credit nota’s  en betalingen. Indien er vragen zijn, kan u mij steeds bereiken op het nummer 016-308.492 of via vstorms@sorgente.be.

Benedicte Defever

Mijn naam is Benedicte Defever. Ik heb de opleiding Bachelor en Master in Voeding en Dieetleer in Gent en in Leuven gevolgd. Sinds 1997 ben ik werkzaam als sales, product- en projectmanager in de medische drink- en sondevoeding voor de ziekenhuis-, rusthuis- en thuiszorgsector. Ik stuur het Belgische team aan en ik ben het aanspreekpunt voor alle zorgverleners binnen de ziekenhuizen, verenigingen en thuiszorgorganisaties.

U kan mij bereiken via 016/308.491 of via bdefever@sorgente.be.

Sylvie Jonckers

Mijn naam is Sylvie Jonckers. Ik ben in 2006 afgestudeerd als Verpleegkundige aan de Erasmushogeschool in Brussel. Hier heb ik in 2012 tevens mijn postgraduaat oncologie behaald. Na mijn opleiding als verpleegkundige, behaalde ik in 2008 het diploma master in de verpleegkunde en vroedkunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Na deze opleiding heb ik 10 jaar als pediatrisch verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. Aangezien ik patiënten graag begeleid en educatie geef, heb ik de overstap gemaakt en ben ik sedert september 2017 tewerkgesteld als verpleegkundige bij Sorgente.

Als verpleegkundige vind ik het belangrijk dat de opstart/ toediening met sondevoeding in de thuissituatie zo optimaal mogelijk kan verlopen. Mijn voornaamste taak is dan ook educatie te geven aan de patiënt en zijn mantelzorger(s) bij de opstart. Indien gewenst, kan deze educatie ook gegeven worden aan de thuisverpleegkundige en/of huisarts. Indien er vragen zijn, kan u mij steeds bereiken per e-mail op sjonckers@sorgente.be

Nicole van Kerckhoven

Mijn naam is Nicole van Kerckhoven. Ik ben in 2017 afgestudeerd als diëtiste aan Thomas More Kempen. Nu ben ik werkzaam bij Sorgente als diëtist/klantencontact. Ik sta in voor al jullie vragen rond medische voeding. Het is belangrijk dat u en de patiënt juiste informatie krijgen om medische voeding zonder zorgen te kunnen gebruiken en om zo de therapietrouw te bevorderen.

Voor al jullie vragen kan u mij bereiken op het telefoonnummer 016 308 498 of per e-mail nvankerckhoven@sorgente.be.

Lisa Peremans

Mijn naam is Lisa Peremans. Aangezien ik altijd een grote interesse heb gehad in voeding, startte ik in 2011 aan de opleiding voedings- en dieetkunde in Leuven, die ik in 2014 succesvol heb afgerond. Daarna volgde ik bijkomstig een opleiding als diabeteseducator. Na mijn opleiding ben ik gestart bij Bodystyling en Infraligne. Gedurende 2 jaar was ik werkzaam als zelfstandige diëtiste aangezien ik mensen graag begeleid en houd van sociale contacten.

In 2017 ben ik gestart als accountmanager/diëtiste bij Sorgente. Als accountmanager ben ik het aanspreekpunt voor de verschillende zorgverleners uit het werkveld. Diëtisten, verpleegkundigen,  specialisten en huisartsen kunnen bij mij terecht over de werking van Sorgente, de organisatie van scholingen of eventuele nieuwe projecten.

Bij vragen of opmerkingen kan u mij bereiken op het telefoonnummer 0493/36 14 10 via lperemans@sorgente.be.