Klanten Zorgprofessionals

Medewerkers

Sylvie Jonckers – Nutritieverpleegkundige

Mijn naam is Sylvie Jonckers. Ik ben in 2006 afgestudeerd als Verpleegkundige aan de Erasmushogeschool in Brussel. Hier heb ik in 2012 tevens mijn postgraduaat oncologie behaald. Na mijn opleiding als verpleegkundige, behaalde ik in 2008 het diploma master in de verpleegkunde en vroedkunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Na deze opleiding heb ik 10 jaar als pediatrisch verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. Aangezien ik patiënten graag begeleid en educatie geef, heb ik de overstap gemaakt en ben ik sedert september 2017 tewerkgesteld als verpleegkundige bij Sorgente. Hier heb ik de mogelijkheid gehad om in 2018 een bijkomende opleiding ‘nutritie’ te volgen.

Als verpleegkundige vind ik het belangrijk dat de opstart/ toediening met sondevoeding in de thuissituatie zo optimaal mogelijk kan verlopen. Mijn voornaamste taak is dan ook een duidelijke educatie te geven aan de patiënt en zijn mantelzorger(s) bij de opstart. Indien gewenst, kan deze educatie ook gegeven worden aan de thuisverpleegkundige en/of huisarts. Indien er vragen zijn, kan u mij steeds bereiken per e-mail op sjonckers@sorgente.be

Nicole Van Kerckhoven – Diëtiste

Mijn naam is Nicole Van Kerckhoven. Ik ben in 2017 afgestudeerd als diëtiste aan Thomas More Kempen. Nu ben ik werkzaam bij Sorgente als diëtist/klantencontact. Ik sta in voor al jullie vragen rond medische voeding. Het is belangrijk dat u en de patiënt juiste informatie krijgen om medische voeding zonder zorgen te kunnen gebruiken en om zo de therapietrouw te bevorderen.

Voor al jullie vragen kan u mij bereiken op het telefoonnummer 016 308 498 of per e-mail nvankerckhoven@sorgente.be.

Lisa Peremans – Accountmanager

Mijn naam is Lisa Peremans. Aangezien ik altijd een grote interesse heb gehad in voeding, startte ik in 2011 aan de opleiding voedings- en dieetkunde in Leuven, die ik in 2014 succesvol heb afgerond. Daarna volgde ik bijkomstig een opleiding als diabeteseducator. Na mijn opleiding ben ik gestart bij Bodystyling en Infraligne. Gedurende 2 jaar was ik werkzaam als zelfstandige diëtiste aangezien ik mensen graag begeleid en houd van sociale contacten.

In 2017 ben ik gestart als accountmanager/diëtiste bij Sorgente. Als accountmanager ben ik het aanspreekpunt voor de verschillende zorgverleners uit het werkveld. Diëtisten, verpleegkundigen,  specialisten en huisartsen kunnen bij mij terecht over de werking van Sorgente, de organisatie van scholingen of eventuele nieuwe projecten.

Bij vragen of opmerkingen kan u mij bereiken op het telefoonnummer 0493/36 14 10 via lperemans@sorgente.be.

Elodie Vyvey – Accountmanager

Mijn naam is Elodie Vyvey. In 2016 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en volgde hierop aansluitend de opleiding ‘Intensieve zorgen en spoedgevallenzorg’. Na enkele jaren ervaring op afdeling intensieve zorgen gecombineerd met thuisverpleging ben ik in 2020 gestart als accountmanager bij Sorgente.

Samen met mijn collega Lisa zal ik instaan voor de organisatie van bijscholingen, het opzetten van nieuwe projecten en acties maar voornamelijk voor het opvolgen en ondersteunen van zorgverleners in het werkveld wat betreft medische voeding. Diëtisten, verpleegkundigen, specialisten en huisartsen kunnen bij mij terecht met hun vragen.

Ik ben bereikbaar via mail evyvey@sorgente.be of telefonisch op 0493 47 55 72.

Vicky Storms – Financieel verantwoordelijke

Hallo

Mijn naam is Vicky Storms. Samen met mijn diploma boekhouden breng ik ook reeds meerdere jaren financiële kennis mee naar Sorgente. Als financieel verantwoordelijke zal ik niet alleen het Belgische team bijstaan bij financiële kwesties. Ook de klanten en leveranciers kunnen mij altijd bereiken bij vragen rond facturen, credit nota’s  en betalingen. Indien er vragen zijn, kan u mij steeds bereiken op het nummer 016-308.492 of via vstorms@sorgente.be.

Nathalie Kisters – Diëtiste

Mijn naam is Nathalie Kisters. Na mijn opleiding Bachelor en Master in de Voedings- en Dieetkunde, heb ik een aantal jaren als Food Safety & Hygiene auditor gewerkt voor een onafhankelijke controle-organisme. Doorlichting van kwaliteitssystemen, voedselveiligheid en –hygiëne van bedrijven hebben mijn kennis verruimd betreffende microbiologie, wetgeving en Volksgezondheid. Door mijn interesse voor voeding en gezondheid zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Sorgente als medewerker klantencontact. Samen met mijn collega’s sta ik in om uw vragen rond medische voeding te beantwoorden.

U kunt bij mij terecht op het telefoonnummer 016 308 498 of per e-mail nkisters@sorgente.be

Wouter Deruyter – Verpleegkundige

Mijn naam is Wouter Deruyter. In 2006 studeerde ik af als verpleegkundige in het Sint-Niklaasinstituut in Kortrijk om vervolgens in 2008 mijn bachelor in de verpleegkunde aan de Hogeschool campus Vesalius te Gent te behalen. In 2013 heb ik mijn postgraduaat acupunctuur behaald aan de Karel de Grote hogeschool te Antwerpen.

Ik heb 8 jaar gewerkt In het Sint-Vincentiusziekenhuis te Deinze, waarna ik in 2014 de overstap binnen het onderwijs maakte. In 2017 heb ik mijn professionele loopbaan een wending gegeven door te starten als zelfstandig thuisverpleegkundige in de regio groot Harelbeke in combinatie met freelance doceren.

In 2018 ben ik eveneens gestart als oproepverpleegkundige bij Sorgente. Het overbrengen van medische informatie en de technische aspecten van sondevoeding op maat van de zorgvrager en zorgverlener, sluit nauw aan bij mijn passie om zorg en educatie te combineren.

Nathalie Vanderhofstadt – Verpleegkundige

Mijn naam is Nathalie Vanderhofstadt. Ik ben in 2008 afgestudeerd als verpleegkundige aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. Nadien heb ik 10 jaar gewerkt in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen op de afdeling Neuro- en Thorax- en Vaatchirurgie. In 2018 heb ik voor thuisverpleging gekozen. Als nevenactiviteit ben ik ook gestart voor Sorgente als oproepverpleegkundige. Mijn hoofdtaak is het teaching van patiënten, mantelzorgers en/of thuisverpleegkundigen bij het starten van sondevoeding.

Christian Deeren – Verpleegkundige

Mijn naam is Deeren Christian. In 2003 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige te Leuven. Na eerst een zelfstandige activiteit uitgeoefend te hebben in een totaal andere sector ben ik sinds 2015 gestart als zelfstandig thuisverpleegkundige regio Tienen-Hoegaarden-Boutersem-Glabbeek. Ondertussen is deze éénmanspraktijk uitgegroeid tot een georganiseerd team van een 14-tal verpleegkundigen.

Sinds 2020 ben ik ook actief bij Sorgente. Het domein voeding en welke positieve impact deze kan hebben op de gezondheid van het lichaam heb ik altijd als belangrijk beschouwd. Ik vind het leuk om via deze weg mijn kennis in deze materie verder uit te bouwen en deze ook bij anderen over te brengen.

Niels Van Cauteren – Verpleegkundige

Niels Van Cauteren – Van bij de start van zijn carrière gepassioneerd door thuisverpleging en nutritie. Altijd bereid om vragen te beantwoorden of in te springen waar nodig. Sinds 2020 werk ik als oproepverpleegkundige bij Sorgente. Daarnaast heb ik een eigen thuisverplegingspraktijk in Sint-Niklaas.

Twee belangrijke waarden uit het werkveld: betrokkenheid en professionaliteit.